Att arbeta som IT-konsult kan vara en spännande möjlighet att expandera din arbetslivserfarenhet. Genom att erbjuda mångsidiga uppdrag, skiftande arbetsmiljöer och möjligheten att utforska olika branscher, har detta yrke lockat många nyfikna.

Vad innebär det att vara IT-konsult?

Att vara IT-konsult hos KonsultPoolen innebär att du är anställd av oss och utför uppdrag hos olika kundföretag. Det ger dig möjligheten att bli specialist inom områden där företag saknar specifik kompetens. Det dynamiska arbetsfältet tillåter dig att utforska olika roller, branscher och bygga på ditt professionella nätverk.

Fördelarna med att vara konsult

Som IT-konsult har du chansen att arbeta på olika arbetsplatser, skapa en bred erfarenhet och ett värdefullt nätverk inom IT. Hos oss hjälper vi till med förhandlingar, fakturering och övrig administration, vilket gör att du kan fokusera på ditt arbete. Vi har funnits sedan 1986 och har lyckats behålla en hög beläggningsgrad även under konjunktursvackor. Vi erbjuder också en gemenskap genom aktiviteter som resor, studiebesök och seminarier.

Vad krävs för att lyckas som IT-konsult?

För att trivas som IT-konsult bör du vara flexibel, ha lätt för att anpassa dig till nya miljöer och människor, vara nyfiken på att lära dig nytt och vara pålitlig samt ansvarsfull. Är du dessutom bra på att samarbeta, initiativtagande och har förmågan att få saker gjorda är konsultjobbet något för dig.

Är du redo att vara en del av detta?

Om du är intresserad av att ansluta dig till oss på KonsultPoolen – kontakta oss eller använd vårt anmälningsformulär för att ta nästa steg i din konsultkarriär.