magazine-image
top-image
Insikt
Därför behöver vi locka fler kvinnor till it-branschen
Publicerad 2023-10-20
Medan den senaste Jämställdhetsrapporten 2023 pekar på en ökning av kvinnors närvaro inom konsultbranschen, kvarstår utmaningen med att skapa en balanserad representation. Vi går igenom varför jämställdhet är viktigt och vad du kan göra för att främja mångfald på ditt företag.
top-image
Insikt
AI och Maskininlärning – nyckeln till en effektiv framtid
Publicerad 2023-10-06
AI och Maskininlärning – vad är det egentligen och varför är det så viktigt i framtiden? I den här artikel går vi igenom allt du behöver veta om de nya teknologierna.
top-image
Insikt
5 tekniktrender under 2023
Publicerad 2023-08-31
I en snabbrörlig bransch som IT är det många trender som cirkulerar. I år fokuserar branschen på flera spännande områden som förväntas påverka företag och deras verksamhet. Vi kommer utforska fem tekniktrender som ser ut att göra stora avtryck det kommande året.
top-image
Insikt
6 programmeringsspråk och deras fördelar.
Publicerad 2023-08-25
I takt med den snabba digitala utvecklingen blir programmering ett allt hetare yrke. Men vilket programmeringsspråk ska man egentligen välja? I denna artikel kommer vi att lista de sex mest användbara programmeringsspråken och ge dig en guide till hur du kan tänka när du väljer vilket språk du ska lära dig.
top-image
Insikt
Är du redo för framtidens arbetsplats?
Publicerad 2023-03-24
Det är ingen nyhet att coronapandemin bidragit till en snabb digitalisering och förändrat våra förutsättningar för hur och var vi kan arbeta. Vi går igenom 5 trender som kommer forma framtidens arbetsplats.
top-image
Insikt
Framtidens IT-bransch – här är jobben att satsa på.
Publicerad 2023-03-12
I nästan alla branscher finns det hög efterfrågan på olika kompetenser inom IT, och i takt med digitaliserings snabba framfart kommer behovet av vassa IT-kunskaper bara fortsätta att öka. Här listar vi tre av de mest eftertraktade kompetenserna inom branschen just nu såväl som för fem år framåt.